Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com


Koninklijke Fanfare Vermaak na Arbeid

Reeds meer dan 125 jaar heeft de Koninklijke Fanfare Vermaak na Arbeid een reden van bestaan als oudste muziekvereniging van Rijkevorsel en bestaat op dit ogenblik uit 45 muzikanten.  Daarnaast zijn er nog een 15-tal leerlingen in opleiding.

De wekelijkse repetities van het fanfareorkest hebben steeds plaats op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de zaal van 't Centrum - parochiezaal - te Rijkevorsel. De repetities van JeuFa daarentegen hebben steeds plaats op zaterdagmiddag van 12.00 tot 13.30 uur in dezelfde zaal. De repetities van het fanfareorkest zijn de voorbereiding op het jaarconcert eind februari of begin maart en de repetities van JeuFa de voorbereiding op JeuFa in Concert begin januari. Daarnaast verzorgt onze muziekvereniging een 10-tal concerten en een 4-tal optochten per jaar. Op regelmatige tijdstippen - elke 2 jaar - wordt er deelgenomen aan een muziekwedstrijd.

Wat betreft de andere activiteiten vertaalt zich dit meestal in het organiseren ervan. In chronologische volgorde zijn dit een mosselsouper voor muzikanten en helpers eind januari, de inrichting van fanfarefeesten eind januari, een bezoek aan onze ere-leden caféhouders tijdens het voorjaar, een 3- of 4-daags muziekkamp tijdens de paasvakantie, het kermisweekend eind augustus, het avondteerfeest voor leden en ere-leden in november en de kerstmarkt in december.

De fanfare staat sinds april 2011 onder leiding van Koen.

Meer informatie:  http://www.vnarijkevorsel.be/